Kultúrális-politikai mozgalom

Vitázzunk!

vita

Közösségi média

A kalózok szívesen vitáznak. Csak diskurzussal, érveink folyamatos összehasonlításával tudjuk álláspontjainkat kidolgozni. Az új témákat a vélemények és ellenvélemények ütköztetésével tudjuk meghatározni, közösségi döntést így tudunk hozni, és így tudjuk eldönteni, hogy ezek az álláspontok még érvényesek-e.
Ne riasszon vissza, ha egy-egy vitát néha nagyon szenvedélyesen folytatunk, mert mindenkinek lehet olyan ügye, amit a szívén hordoz. Az ellentmondó vélemények az álláspontunk bázisdemokratikus kialakításához tartoznak, ezeket a netikett szabályai szerint akarjuk feloldani.
A kalózok nem bólogató Jánosok, és azért, hogy a diskurzust minél elmélyültebben tudjuk folytatni, különböző kommunikációs csatornákat használunk. A Facebook a vélemények gyors visszacsatolására alkalmas és a felkapott témákat Mumble és egyéb beszélgetéseken lehet továbbfolytatni.

Helyszíni találkozók

A Kalózpárt nem internetpárt. A munka rendszeres helyszíneken is folyik. Találkozásokat szervezünk a valós térben, ahol új tagokkal és szimpatizánsokkal ismerkedünk, aktuális politikai témákat vitatunk meg, és kötetlenül beszélgetünk, szórakozunk.
A kalózoknál magától értetődő, hogy bárki spontánul csatlakozhat, ehhez tagság nem szükséges. Az átláthatóság értelmében a találkozásokról jegyzetet készítünk, amelyet nyilvánosan elérhetővé teszünk. A találkozók időpontjai a Kalózwikin lesznek feltüntetve.

Több információ

keresés

Eseménynaptár

There are no upcoming events.

View Calendar

Lev-lista


Email címed:

Hírlevél

KalózTube


twitter.com/@kalozpart_org

  • Es konnten keine Tweets geladen werden