Kultúrális-politikai mozgalom

RÉSZVÉTEL

reszvetel
Közösségi döntéshozatal
A Kalózpárt egy nyílt, bázisdemokratikus nemzetközi politikai mozgalom – egy részvételen alapuló párt akarunk lenni. Éppen ezért egy olyan, hierarchia nélküli működési szerkezetet alakítottunk ki, amely a részvételt lehetővé is teszi.
A folyamatban bárki részt vehet, és képességeit azon a területen érvényesítheti, amely számára a legalkalmasabb, vagy, amit a legjobban szeret. A részvételhez – természetesen – párttagságra sincs szükség. Gyere segíteni, sok minden rajtad is múlik!
Támogatjuk a kreatív részvételt
Szívesen írsz szövegeket, készítesz digitális képeket, videókat? Témáinkat minél szélesebb közönséggel szeretnénk megismertetni. Itt aktívan hozzájárulhatsz eszmeiségünk, ideáink terjesztéséhez, úgy hogy ezzel saját egyéniségedet is megőrizheted. A közös alap, hogy értékrendszerünket elfogadjad.
Programunk kidolgozása
Programunkat nem elefántcsonttoronyban elzárt elit alapítóink írják. Ezt Te is befolyásolhatod! Bármely kalóz megfogalmazhat módosító javaslatot, ezt közösen megvitatjuk, a kongresszus pedig szavaz róla. Mivel a likvid demokrácia szellemében politizálunk, ezért minden megváltoztatható, semmi nincs véglegesen kőbe vésve. Ha valmi javaslatod van, valamivel nem értesz egyet, nyújts be egy modosító javaslatot és vitassuk meg ezt is közösen. Mivel bázisdemokratikusan működünk, delegáltjaink, küldötteink egyáltalán nincsenek. Mindazok véleménye egyformán számít, akik részt vesznek a politizálásban.

Több információ

keresés

Eseménynaptár

There are no upcoming events.

View Calendar

Lev-lista


Email címed:

Hírlevél

KalózTube


twitter.com/@kalozpart_org

  • Es konnten keine Tweets geladen werden