Kultúrális-politikai mozgalom

Tájékozódj!

A Kalózpárt egyik szlogenje a „Tájékozódj!“ Mi szívesen a rendelkezésedre bocsátjuk az információkat, de a cselekvést Neked kell kezdeményezni. Több kommunikációs csatornát használunk, ahová minden tagot, szimpatizánst és érdeklődőt szívesen meghívunk.

Szociálmédia

Tájékozódj a közösségi hálózatunkon (Facebook, Twitter stb.) a Kalózpárt aktuális tevékenységéről! Ha automatikusan szeretnéd megkapni a híreket a belső politikai életünkről, iratkozz fel a levelezőlistánkra!
Ezek a médiafelületek felkészítik a tagokat a politikai véleményformálásra, és a kongresszusi döntések meghozatalára.

Honlap, Blog, Kalózmédia

Honlapunkon állást foglalunk olyan hazai és nemzetközi eseményekről, amelyek számunkra fontosak. Híreket közlünk a párt belső életéről és az aktuális szakpolitikai munkák eredményeiről.
A blogban a tagság írásai jelennek meg, a szellemitulajdon-jogokról (szerzői, szabadalmi), a politika átláthatóságáról, emberi jogokról, oktatásról, cenzúráról, a gazdasági és pénzügyi rendszerről, ökológiai kérdésekről. Ezek még nem a párt hivatalos véleményét fejezik ki.
A Kalózmédia a párttól független, de a kalóztémákkal kapcsolatos írásokat közli.
A digitális társadalomban az információkhoz való szabad hozzáférés nagy jelentőségű követelmény. A Kalózpárt ezért síkra is száll és minden olyan honlapot és információs csatornát szeretne a szellemi környezetébe vonni, amelyek ezen elv mentén dolgoznak.
Kiváló példája ennek az Átlátszó portál, amely a magyar oknyomozó újságírás minőségét garantálja.

Youtube

A Youtube videócsatornánkon azokat a videókat és filmeket gyűjtjük, amelyek a kalóztémák megértéséhez hozzájárulnak.

Több információ

keresés

Eseménynaptár

There are no upcoming events.

View Calendar

Lev-lista


Email címed:

Hírlevél

KalózTube


twitter.com/@kalozpart_org

  • Es konnten keine Tweets geladen werden