Kultúrális-politikai mozgalom

Vegyél részt!

A Kalózpárt tagjai kihasználják az internet lehetőségeit, de az érdeklődőknek és a tagoknak arra is lehetőségük van, hogy direkt, egymás között gondolatot cseréljenek.

Pártpolitikából kiábrándultak és civil polgárok egyaránt támogatnak minket. Bázisdemokratikusan működünk, ami azt jelenti, hogy állásfoglalásaink nem felülről érkeznek, hanem a tagok és a civilek közös döntéseiből keletkeznek. Éppen ezért munkamódszerünk átlátható, részvételi és mindenféle hatalmi befolyástól mentes. Munkaeszközeink mindenki számára rendelkezésére állnak, és párttagság nélkül is használhatók.

Mivel nem írjuk elő, hogy ki milyen eszközt használjon, több kommunikációs platformot és interaktív szoftvert is felajánlunk lehetőségként – a céloknak és az igényeknek megfelelően lehet közülük válogatni. Ne riadj vissza! A wikin készítettünk egy összehasonlítást ezekről az eszközökről, ami segíteni fog a választásban.

Ha első alkalommal vagy itt, tájékozódj előbb a honlapon és keress a naptárban egy olyan időpontot, amikor személyesen is találkozhatsz velünk! Látogass meg minket kommunikációs platformjaink valamelyikén, és vegyél részt a vitákban! Részvételi párt vagyunk, a Te elgondolásaidra és vízióidra is szükség van.

Több információ

keresés

Eseménynaptár

There are no upcoming events.

View Calendar

Lev-lista


Email címed:

Hírlevél

KalózTube


twitter.com/@kalozpart_org

  • Es konnten keine Tweets geladen werden