Kultúrális-politikai mozgalom

FONTOS: Az EP szavazni fog az ACTA-ról! Még bármi lehetséges! Most segítsetek!

Az Európai Parlamentben a várakozással ellentétben már Ma, május 31-én komoly döntések születhetnek az ACTÁ-val kapcsolatban!

A különböző bizottságok fognak először dönteni: az Ipari bizottság (ITRE), a Jogi bizottság (JURI) és a Polgárjogi bizottság (LIBE). A parlament véglegesen július 3-án fog dönteni!

Küldjetek e-mailt magyar képviselőinknek, hogy jobban átérezzék felelősségüket és EU-s kollegáikat és tájékoztassák a téma fontosságáról!

A parlament legnagyobb frakciója az Európai Néppárt (EVP) még keresi az utakat, melyeken keresztül ACTA-t valahogy keresztül vigyék! A liberális, a szociáldemokrata, a baloldali és a zöld frakciók alapvetően az ACTA ellen vannak, de ha nem blokkban szavaznak, akkor könnyen megszavazhatják a tervezetet!

Az ITRE bizottságban van a svéd kalóz Amelia Andersdotter, aki igyekszik képviselni érdekeinket, de a konzervatívok az elutasítás ellen és az ACTA mellett állnak!

Küldj emailt nekik!

 

A LIBE-ben is vannak vehemens ellenzők, de a konzervatívok egy kis módosítással elfogadnák azt!

Küldj emailt nekik is!

 

A JURI az ACTA mellett van. Itt a szóvivő a szerzőjogi fundamentalista Marielle Gallo, aki minden kritikát visszautasít.

Üzenj neki is!

 

A bizottsági szavazások élőben május 31-én 10 órától itt követhetők.

 

Mindenkit arra kérünk, hogy írjatok magyar és az Európai Uniós képviselőknek egyaránt,  nehogy megtörténjen az, amitől oly sokan tartunk szerte Európában!

Íme a mailcímek, hogy ne kelljen egyenként kikeresni őket:

jozsef.szajer@europarl.europa.eu, krisztina.morvai@europarl.europa.eu, adam.kosa@europarl.europa.eu, livia.jaroka@europarl.europa.eu, agnes.hankiss@europarl.europa.eu, kinga.goencz@europarl.europa.eu, kinga.gal@europarl.europa.eu, andras.gyurk@europarl.europa.eu, edit.herczog@europarl.europa.eu, bela.kovacs@europarl.europa.eu 

 


Kommentek

Ein Kommentar zu FONTOS: Az EP szavazni fog az ACTA-ról! Még bármi lehetséges! Most segítsetek!

 1. EGY MINTALEVÉL:

  Tisztelt EP-képviselőink!

  Kérem, az ACTA július 3-án történő végszavazása kapcsán vegyék figyelembe a magyar és nemzetközi tiltakozást a lakosság körében.

  Kérem, utasítsák el a lobbiérdekek mentén titokban kidolgozott és számos ország (köztük sajnos az Orbán Viktor miniszterelnök vezette magyar kormány) által titokban ratifikált egyezményt.

  Egyúttal utasítsák arra a tartalomszolgáltató lobbikat és a velük lepaktált kormányokat, hogy a vitatott kérdéskört valódi demokratikus vitában, az érintettek érdekeinek figyelembevételével, konszenzusos módon igyezekezzenek ismételten rendezni!

  Bízva a felelősségteljes döntésükben, köszönettel:

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Több információ

keresés

Eseménynaptár

There are no upcoming events.

View Calendar

Lev-lista


Email címed:

Hírlevél

KalózTube


twitter.com/@kalozpart_org

 • Es konnten keine Tweets geladen werden